Blog

Savjeti za flert

Published in Objave. Oznake:, , , , , , , .

Savjeti za flert

Kako imati uspješan flert?
10 najboljih savjeta za flertanje

1. Odaberi osobu s kojom ćeš vježbati
Ne moraš započeti flert sa osobom koja ti se sviđa, vježbaj sa ljudima koje srećeš svaki dan! Ovo će ti skinuti „brigu sa ramena“ kada naiđe prava osoba koju želiš zavesti.

2. Smisli rečenicu za početak
Pronađi razlog za obraćanje. Ako ste na nekom koncertu, pitaj nešto o bendu koji nastupa, ako ste u knjižari pitaj ga koju knjigu bi ti preporučio. Budi maštovit/a!

3. Drži pogled
Ako nekoga ne gledaš u oči, izgledat ćeš dosadno i nezainteresovano, a to nije dojam koji želiš ostaviti. Ne osjećaš se ugodno gledajući nekoga u oči? Gledaj tačno u tačku između očiju, to izgleda kao da odabranika/cu gledaš pravo u oči!

4. Smisli neki kompliment
Pronađi nešto što ti se sviđa na toj osobi i daj joj/mu do znanja da ti se to sviđa. Osoba će se osjećati dobro zbog dobivenog komplimenta i vrlo vjerojatno će započeti razgovor.

5. Nasmiješi se
Ne moraš se ponašati kao klaun i hihotati, ali neće škoditi ako se koji put nasmješiš u toku razgovora. Ako se i on/a nasmješi tebi, znaš da si na pravom putu.

6. Govor tijela je jako važan
Govor tijela je jednako važan kao i ono što govoriš. Nagni se prema njemu/njoj i pronađi razlog da ga/ju dodirneš. Možda ima mrvicu na jakni? Nema? Kao da je važno, makni nepostojeću mrvicu.

7. Samo lagano
Postići ćeš bolji efekt ako je tema razgovora nešto zabavno – izlasci, novi ljubimac, a ne neka tužna ili neugodna tema. Poenta flerta nije u tome da isti tren otvoriš dušu nekome, nego da otvoriš put za još mnogo zanimljivih razgovora.

9. Lijepo umotaj
Ako ti se više ne da flertovati, nemoj biti bezobrazan/a. Nađi neko pristojno izvinjenje (čekaju te prijatelji, kasniš na ručak) Ako ga/ju ipak želiš ponovo vidjeti, pronađi način da se ponovo čujete. Ostavi svoj broj mobitela ili ime i prezime.

10. Vježbaj, vježbaj, vježbaj
Nitko nije savršen prvi put. Ako te ideja flert još uvijek plaši i izaziva leptiriće u trbuhu, ne brini, to samo znači da trebaš više vježbe. Što više koristiš flert to lakše postaje.