Blog

Seks

Published in Objave. Oznake:, , , , , , , , , , , , , , , .

Seks

Kako imati i održati uspješnu i zdravu seks vezu
Svi osim vas imaju seks?

Svi vaši prijatelji/ce se hvale seks vezama i čini vam se da ste jedini neispunjeni na tom polju?

Ne očajavajte! Istraživanja pokazuju da mladi ljudi u 73% slučajeva lažu o svojim seksualnim dostignućima zbog straha da neće biti prihvaćeni u krugu prijatelja. Ovo dovodi do lažnih očekivanja i budućih problema pri ostvarivanju zdrave veze ispunjene seksom. Osobe zrelije dobi manje su opterećene društvenim očekivanjima te shodno tomu ne osjećaju pritisak niti potrebu da ikoga zavaraju svojim lažnim dostignućima.

Ispravan pristup u vezi seks -a
Budite samouvjereni! Ništa nije privlačnije od samouvjerene i njegovane osobe koja je iskrena.

Ne tušite odabranika/cu manjkom seks –a u životu već se fokusirajte na svoje hobije i dijelove života koji vam se čine najzanimljivijim. Ovo je siguran put u ostvarivanju dugotrajnog konakta koji će sigurno završiti prije ili poslije u krevetu.

Ali nemam seks iskustva
Prvi korak da steknete osnovno seksualno znanje je da čitate, čitate, čitate.Drugi korak? Šlušajte pozorno partnera/icu! Ako ste dočekali trenutak da zajedno provedete noć u krevetu određeno povjerenje među vama već postoji. Slušajte kako diše, pratite pokrete tijela i razbijte led te napravite mjesta za komunikaciju među vama. Trebate biti potpuno opušteni i u stanju jedno drugom podijeliti želje bez straha od predrasuda. Prateći ovakve savjete ubrzo ćete i vi imati uzbudljivu i stravstvenu seks vezu.